Kunderne siger

Efter et langt forløb som stressramt, sygemeldt og herefter en fyring sad jeg tilbage med et stort spørgsmål: Hvad så nu?

Maria formåede overraskende hurtigt at skabe ro, tillid og rum til, at jeg turde lukke op. Jeg fik indsigt i, hvorfor min krop reagerede som den gjorde.

Hos Maria fik jeg redskaber til at handle og modet til at tage ansvar for mig selv, ved at kunne vælge til og fra. Jeg har ved hjælp af hendes fantastiske ro, enorme empati og faglige kompetencer fundet styrken til at få ryddet op i fortiden, så jeg kan fokusere på at skabe min fremtid.

Maria får mine varmeste anbefalinger.

Louise

Det bedste ved sessionen var, at det var meget troværdigt og fængslende. Maria fortjener ros for sin umiddelbarhed, troværdighed og skønne humor.

Jeg vil helt sikkert bruge Maria igen.

Nina

Det bedste ved sessionen var genkendelsen i alle Marias super klare og tydelige budskaber. Brugbare redskaber til at arbejde videre med udfordringerne – frem mod en løsning.

Jeg følte mig tydeligt sanset, set, hørt og mærket.

Maria opleves som en meget REN kanal. Hun mestrer balancen mellem af være kanal/indfølende med den anden side, MENS hun er fuldt til stede med klienten. Det var meget professionelt, meget rummende og meget kærligt.

Susanna

Det bedste ved sessionen var at få sat ord på mig, fra en udefrakommende. Det var en vild følelse, at Maria kunne sige så meget om mig.

Det var simpelthen så skøn og givende oplevelse. Du har virkelig sat mange tanker i gang og følelser på plads.

Stine efter en clairvoyance

Det var som de andre gange en vild oplevelse! Jeg kan ikke få nok af det. Det rykker vildt i mig – hvem er jeg egentligt – hvor tager du mig hen og de oplevelser du skaber med mig.

Det jeg er så overrasket over, er at når jeg er i rum med dig er der ingen forbudte ord, intet er forkert og jeg kan bare sige nøjagtigt det der bor i mig – Wauw en følelse.

Tak for hvor du har taget mig hen.

Stine efter 2. coaching session

Det bedste ved sessionen var ærligheden hvorved beskederne blev meddelt og måden at blive mødt på-med varme. Maria fortjener ros for det hele-fantastisk formidling.

Jeg anbefaler varmt Maria.

Jonna

En skøn session med Maria.
Meget konkrete informationer der gav mening og ikke mindst
refleksion!

Chanette

Det bedste var at få budskaber, som jeg kan bruge fremover.

Maria har en utrolig dejlig udstråling og personlighed. Hun er god til at sikre sig om budskaberne nu også giver mening og sørger for man er med i hele sessionen. Stor ros, det var en fantastisk oplevelse.

Tak Maria!

Mai-Britt

Det bedste var Marias måde at se mig og formidle sine budskaber om mit liv på. Maria fortjener ros for sin personlighed og nærvær.

En gave at have mødt Maria. TAK!

Lone