Om mig

Jeg hedder Maria, er 42 år og jeg bor i Jyllinge sammen med min mand og vores to børn. Jeg har gennemført en 2 årig uddannelse som clairvoyant og coach.

Mit ønske er, at hjælpe andre med at finde gejsten og glæden i livet, da det er det, som gør livet værd at leve!

Jeg er blevet klar over vigtigheden af, at få bearbejdet livets traumer. Dette i form af clairvoyante budskaber samt egne refleksioner udsprunget af coaching teknikker. Her har jeg fået vinkler, som jeg aldrig alene var kommet frem til.

Med mine evner og erfaringer kan jeg hjælpe dig med, at få indblik og værktøjer til at bearbejde dine oplevelser.

Min rygsæk var fuld af skyld, skam, barndommens overlevelsesstrategier (jeg brugte mad som trøst) samt mine egne hæmmende overbevisninger (jeg har altid været overbevist om, at jeg kun var noget værd, når jeg var tynd). Jeg har fået gennemarbejdet mine traumer, blevet klar over, hvad krop og sind er i stand til. Det har været en hård, men nødvendig rejse for at kunne være den bedste udgave af mig selv.

Jeg er nu blevet så opmærksom på mine skyggesider/mit ego, at jeg tager hånd om dem med det samme, de kigger frem. Det har gjort at jeg nu står ved den jeg er, ikke søger andres accept og mærker egne grænser.

Mere traditionelt er jeg også uddannet pædagog og har arbejdet 20 år i den pædagogiske verden. Det ændrede sig, da jeg blev sygemeldt med stress. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle “gå ned” med stress. Sådan var jeg jo ikke, men det var jeg. Det var en voldsom periode i mit liv. Jeg havde svært ved at komme videre og jeg følte mig sårbar. Jeg var sikker på, at jeg ikke skulle tilbage til mit gamle job, men hvad skulle jeg så? Og hvem var jeg så? Jeg følte mig identitetsløs. Jeg afprøvede forskellige jobs, men jeg kunne hele tiden mærke, at stressen havde let ved at blusse op igen.

Jeg blev nysgerrig på, hvad det var, som påvirkede krop og sind så kraftigt under stress. Derfor læste jeg neuropsykologi og neuropædagogik på diplomuddannelsen. Herigennem fik jeg også en mere teoretisk viden omkring stress m.m..

Hvis du tør at gå på opdagelse i hvad, stressen er et symptom af, så er der læring og forandring at hente!

Jeg har gennemgået en kæmpe livstransformation. Stressen har tvunget mig til at stoppe op og reflekterer og den har givet mig en helt ny måde at leve mit liv på. Det er ikke kun mig som føler en forandring, men også min familie og mine venner kan mærke min udvikling og gejst.

Det vigtigste af det hele er, at jeg kan tage hånd om mig selv, når stressede situationer opstår. Jeg kan godt blive presset af livet, men det får ikke lov til at tage ophold i min krop og mit sind længere!

I dag er jeg taknemlig over den rejse, som stressen fik mig ud på og hvad jeg har lært derigennem.