Book en tid

Du kan booke en sitting/session ved at udfylde nedenstående formular og skriv gerne dit telefon nr. i formularen. Det er sket at mit svar er endt i et spamfilter og så har jeg ikke andre muligheder for at kontakte dig. Du kan også skrive en besked via min Facebookgruppe: Indre Fokus | Facebook

Tider har jeg mandag – fredag efter aftale, jeg har ikke tider i weekenden.

Afbud I tilfældet af akut sygdom på dagen for din bookede tid, kan du sende mig en sms med afbud og sammen finder vi en ny tid til dig. Ved udeblivelse eller afbud inden 24 timer før aftalte tid opkræves det fulde beløb, da en anden kunne have haft glæde af den ubrugte tid.

Da clairvoyance og coaching er en privat sag, modtager jeg kun en enkelt person af gangen. Jeg optager ikke clairvoyancen, men du er velkommen til selv at optage den på fx. din mobil med min viden herom.

Du kan betale med kontanter og mobilepay. 

Husk at til en clairvoyance, skal du ikke fortælle om dig selv og dine problemstillinger før vores møde. Jo mindre jeg ved om dig, jo bedre.